Selçuk Öziş Grafik Tasarımı ve Eğitimi Üzerine Konuşacak

22.05.2019

Grafik sanatçısı ve akademisyen Selçuk Öziş, tasarım konusunda yurt içinde ve yurt dışında tecrübe ettiği kazanımları katılımcılarla paylaşacak. Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'yle Medeniyet Sanat ve Tasarım Kulübü'nün etkinliği olan söyleşi üniversite dışındaki katılımcılara da açık olacak.

Yer: Âşık Paşa Konferans Salonu
Tarih: 22 Mayıs Çarşamba 13.00-15.00

Selçuk Öziş Kimdir?
Selçuk Öziş, Kabataş Erkek Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünü bitirdi. University of the Arts London’da eğitimine devam etti. Central Saint Martins College of Art & Design ve London College of Communication’da tipografi ve deneysel tipografi üzerine eğitim aldı. London College of Communication’da “Çağdaş Tipografik Medya” bölümünde Yüksek Lisans’ını tamamlayarak “Master of Arts” derecesi aldı. Uluslararası tasarım yarışmalarında birçok ödül kazandı. Uluslararası sergilerde ve yayınlarda yer aldı. İletişim Tasarımcıları Meslek Kuruluşu İTMK'nın kurucu üyesi, İletişim Araştırmaları Derneği İLAD'ın yönetim kurulu üyesidir. FMV Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nde kadrolu öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.