Dekanlık Söyleşileri Programının Sekizinci Bölümü Yayımlandı

17.09.2021

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi himayesinde "Dekanlık Söyleşileri" isimli Youtube programı yayına başladı. Yapımcılığını Prof. Dr. Ali Tan'ın, yönetmenliğini Öğr. Gör. Görkem Katmer’in yaptığı programda eğitim, tarih, sanat, mimarlık, kent, çevre, peyzaj, ekoloji ve daha birçok konuya yer verilmektedir.

Dekanlık Söyleşileri programının bu bölümünde İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Derya Güleç Özer "Mimarlığın Geleceğinde Bizi Neler Bekliyor? " konusunu konuşmak üzere konuğumuz oldu. Moderatörlüğünü fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Mimarlık Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Yıldız Aksoy’un yaptığı bölümde Özer, tüketim toplumu, mimarlığın geleceği ve koruma alanlarındaki yeni teknolojiler ile ilgili görüşlerini bizlerle paylaştı.

İzlemek için: