Dekanlık Söyleşileri Programının İkinci Bölümü Yayımlandı

16.06.2021

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi himayesinde "Dekanlık Söyleşileri" isimli Youtube programı yayına başladı. Yapımcılığını Prof. Dr. Ali Tan'ın, yönetmenliğini Öğr. Gör. Görkem Katmer’in yaptığı programda eğitim, tarih, sanat, mimarlık, kent, çevre, peyzaj, ekoloji ve daha birçok konuya yer verilmektedir.

Programın ikinci bölümünde İMÜ Ziraat Bankası Kütüphanesi mimarı İlker Otman, kütüphanenin tasarım süreçlerini bizlerle paylaşmak için geldi. Moderatörlüğünü Mimarlık Bölümü'nden Arş. Gör. Özge Gürsoy’un yaptığı bölümde Otman, kütüphane tasarımına nasıl dahil olduklarını ve tasarıma nasıl bir bakış açısıyla yaklaştıklarını bizlere anlattı. Kütüphane tasarımının oluşumunu, kampüs içerindeki önemli yerini, kütüphane planlarını, barındırdığı işlevleri ve öğrencileri bekleyen ortam ve olanakları detaylandırdı.

Dekanlık Söyleşileri’nin 1 Temmuz 2021 tarihinde yayımlanacak üçüncü bölümünde ise Osmanlı Maarifi'nde Musiki konusu sizinle olacak.

Bizi takip etmeye devam edin! www.youtube.com/imustmf