Dekanlık Söyleşileri Programının Dördüncü Bölümü Yayımlandı

16.07.2021

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi himayesinde "Dekanlık Söyleşileri" isimli Youtube programı yayına başladı. Yapımcılığını Prof. Dr. Ali Tan'ın, yönetmenliğini Öğr. Gör. Görkem Katmer’in yaptığı programda eğitim, tarih, sanat, mimarlık, kent, çevre, peyzaj, ekoloji ve daha birçok konuya yer verilmektedir.

Programın dördüncü bölümünde Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi, tiyatro yönetmeni, oyun yazarı ve oyuncu Dr. Öğretim Üyesi Sercan Özinan, pandemi döneminde eğitimi, tiyatroyu ve tiyatronun dijitalleşme sürecini konuşmak üzere konuğumuz oldu. Moderatörlüğünü Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü'nden Dr. Öğretim Üyesi Ferdi Çetin’in yaptığı bölümde Özinan, pandemi döneminde oyunculuk eğitimiyle ilgili deneyimlerinin yanı sıra tiyatro sahnelerinden yapılan canlı yayınları ve tiyatro alanında gelişen dijital kültüre ilişkin görüşlerini bizlerle paylaştı.

Bizi takip etmeye devam edin! www.youtube.com/imustmf