Dekanlık Söyleşileri Programının Birinci Bölümü Yayımlandı

02.06.2021

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi himayesinde "Dekanlık Söyleşileri" isimli Youtube programı yayına başladı. Yapımcılığını Prof. Dr. Ali Tan'ın, yönetmenliğini Öğr. Gör. Görkem Katmer’in yaptığı programda eğitim, tarih, sanat, mimarlık, kent, çevre, peyzaj, ekoloji ve daha birçok konuya yer verilmektedir.

1 Haziran 2021 tarihinde yayımlanan programın ilk bölümünün moderatörlüğünü Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Tan yaptı. TRT Müzik Kanal Koordinatörü Dr. Kenan Bölükbaş’ın konuk olduğu ilk bölümde, TRT Müzik kanalının gelişimi, gençlerin müzik dinleme alışkanlıkları ve müzik dinleme deneyiminin dijitalleşmesi gibi konular yer aldı. İMÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi kanalından yayımlanan söyleşilerin ilk bölümü buraya tıklanarak izlenebilir.

Dekanlık Söyleşileri’nin 16 Haziran 2021 tarihinde yayımlanacak olan ikinci bölümünde ise İMÜ Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin yapım sürecini Ar. Gör. Özge Gürsoy moderatörlüğünde kütüphane mimarı İlker Otman anlatacak.

İMÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi kanalına abone olmak için: www.youtube.com/imustmf

Bizi takip etmeye devam edin!