Dekanlık Söyleşileri 14. Bölüm Yayımlandı

01.05.2022

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) himayesinde hazırlanan ve yapımcılığını Prof.Dr. Ali Tan'ın, yönetmenliğini Öğr.Gör. Görkem Katmer’in yaptığı; eğitim, tarih, sanat, mimarlık, kent, çevre, peyzaj, ekoloji ve daha pek çok konuya yer verilen   "Dekanlık Söyleşileri" isimli Youtube programının 14. bölümü yayımlandı.

Programın bu bölümünde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden Öğr.Gör. Zehra Çetinkaya Erol ile İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden Öğr.Gör. O. Hazal Yeğenağa, pandeminin mimarlık eğitimi üzerindeki etkisi hakkında konuştular. Konuşmanın içeriği pandemi sürecinde eğitimde karşılaşılan sorunlar, uzaktan eğitimin mimarlık üzerinde yarattığı olumlu ve olumsuz durumlar ile hibrit eğitime ilişkin görüşler konularından oluşmaktadır.

İzlemek için: