Aday Öğrenci Çağrı Merkezimiz Açıldı

26.07.2021

Üniversitemiz, YKS tercih döneminde aday öğrencilerle daha sağlıklı ve etkin bir iletişim sağlamak amacıyla “İMÜ Aday Öğrenci Çağrı Merkezi"ni faaliyete soktu.

Kurulan iletişim merkezi aracılığıyla, fakültemizde görev yapan akademik personellerimiz aday öğrencilerin üniversitemizle ilgili sorularına cevap veriyor. Aday öğrencileri; akademik bilgiler, barınma, ulaşım, kariyer fırsatları, uluslararası yükseköğretim ağı, yerleşkelerimiz, sosyal-kültürel etkinlikler ve imkânlar gibi konularda bilgilendiren “Aday Öğrenci Çağrı Merkezi” 26 Temmuz Pazartesi günü saat 08.00 itibari ile aktif hale geldi. 20 Ağustos Cuma gününe kadar ulaşılabilecek iletişim merkezi, hafta içi 08.00 ve 16.30 saatleri arasında aday öğrencilerin sorularını cevaplayacaktır.

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Aday Öğrenci Çağrı Merkezi Numaraları

Türk Musikisi Bölümü: 0 (216) 280 24 58