Mimarlık Söyleşileri V: Pelin Karaçar

02.03.2020

Mart ayında beşincisi gerçekleşecek olan Mimarlık Söyleşileri, İstanbul Medipol Üniversitesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Pelin Karaçar'la devam ediyor. Karaçar, teknolojik malzemeler ve mimari tasarım konusunda uzmanlaşmış olan Karaçar, Bölüm Başkanlığının yanı sıra Mimari Tasarım ve İç Mimarlık alanlarında dersler yürüten ve mimarlık eğitimi alanında da araştırmalar yapan bir araştırmacıdır. Üniversitemizde "Nanoteknolojik Malzemeler" başlığı adı altında sunum gerçekleştirecek olan Karaçar, mimarlıkta teknoloji ve yeni malzemeler üzerine bilgilerini aktaracak, nanoteknolojik malzemenin tasarıma etkisini tartışmaya sunacaktır.
İMÜ Kuzey Yerleşkesi F Blok Toplantı Salonu'da 9 Mart 2020 Pazartesi günü saat 11.00'de gerçekleşecek olan etkinliğimize tüm ilgilileri bekleriz.