Mimarlık Söyleşileri IV: Doç.Dr.Gülhan Benli

30.01.2020

Geçtiğimiz kasım ayında başladığımız ve ilk üçünü tamamladığımız Mimarlık Söyleşilerine kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Mimarlık Söyleşileri IV şubat ayında İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülhan Benli'yi konuk ediyor. Koruma, yenileme ve restorasyon alanında uzmanlaşmış olan Benli, bu alanda dersler veriyor ve kültürel miras​, tarihi yapı, yerleşim ve çevreyi koruma, yenileme ve restorasyon üzerine araştırmalarına devam ediyor. Mimarlık Söyleşileri IV'ün konuğu olan Benli, "Kültürel Mirasın Korunması" başlığı altında çalışmalarını bizimle paylaşacak, konuyla ilgili soruları cevaplayacak ve kültürel mirasın korunması için gerekenleri ve günümüzdeki durumunu tartışacaktır.

Üniversitemiz Kuzey Yerleşke F Blok Toplantı Salonu'da 19 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00'de gerçekleşecek olan etkinliğimize tüm ilgilileri bekleriz.