Mimarlık Söyleşileri-1: Celaleddin Çelik ile Mimarlığın Doğası Üzerine

13.11.2019

Söyleşilerimizde, mimarlık kuram ve pratiğini farklı açıdan tartışan konuklar eşliğinde, mimarlık gündemini belirleyen konular ele alınacaktır. Mimarlık alanında alternatif bakış açıları üretmek, kendi kültürüne hakim, uluslararası nitelikte bir ekol yaratma yolunda yenilikçi fikirlerin dile getirileceği bir platform sunma amacıyla söyleşilerimiz seri halinde gerçekleştirilecektir.

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü Öğretim Elemanlarının düzenlediği söyleşi dizisinde ilk konuğumuz, Nun Architecture Design firmasının kurucusu, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve İstanbul Şehir Üniversitesinde öğretim görevlisi olan Celaleddin Çelik olacaktır. Kendisiyle mimarlık eğitimi ve pratiği hakkındaki güncel meseleler tartışılacak ve geleceğe projeksiyon tutulacaktır.