İstanbul Kent Araştırmaları-19:İstanbul’da Kapalı Yerleşmelerde Tesis Yönetim Firmalarının Rolü

04.10.2021

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenmekte olan "İstanbul Kent Araştırmaları" seminer serisinin on dokuzuncu seminerine bölümümüz öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi H. Aysun ÖZKAN YAZAR konuk olacaktır. ÖZKAN YAZAR, “İstanbul’da Kapalı Yerleşmelerde Tesis Yönetim Firmalarının Rolü” başlıklı araştırması ile Türkiye'de 1980'li yıllar ve sonrasında konut piyasasında sayıları dramatik biçimde artan kapalı yerleşmelerin yönetiminde tesis yönetim firmalarının rolünü analiz edecektir. ÖZKAN YAZAR, ayrıca araştırması kapsamında İstanbul'da yer alan kapalı konut yerleşmelerinin yönetimini üstlenen firmalarla gerçekleştirdiği yarı yapılandırılmış mülakatların sonuçlarına yer verecek, konut alanı yönetiminin unsurlarına, sorun alanlarına ve ihtiyaçlarına yönelik değerlendirmelerde bulunacaktır.

Seminer, ilgili herkesin katılımına açıktır.

Tarih:  04 Ekim 2021 Pazartesi
Saat: 18:00

Katılım Linki: https://medeniyet-edu-tr.zoom.us/j/94153993664?pwd=NDRDYWV2NTNPNmMyODlUdmtrcWh2Zz09
ID: 941 5399 3664