Dekanlık Söyleşileri: Çelik Yapılarda Yangın Emniyeti

28.04.2022

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi himayesinde hazırlanan ve yapımcılığını Prof.Dr. Ali Tan'ın yaptığı; eğitim, tarih, sanat, mimarlık, kent, çevre, peyzaj, ekoloji ve daha pek çok konuya yer verilen   "Dekanlık Söyleşileri" serisinin ikinci yüz yüze etkinliği 28 Nisan 2022 saat 11:30’da yapılacaktır.

Serinin bu etkinliğinde Mimarlık Bölümü’müzden Ar. Gör. Furkan Eruçar “Çelik Yapılarda Yangın Emniyeti” başlıklı sunumunu bizlerle paylaşacaktır.

Sunumda, hayatın her alanında karşımıza çıkabilecek bir afet olan yangın hakkında temel bilgiler, çelik malzemenin gelişimi, çelik malzemenin avantaj ve dezavantajlarından bahsedilecektir. Bunlara ek olarak, çelik yapılarda meydana gelebilecek yangınlarda strüktürün korunması amacıyla alınabilecek önlemler anlatılacaktır. Öte yandan uygulanan bazı yöntemlerin sürdürülebilir binalara nasıl fayda sağlayabileceğine de değinilecektir.

Etkinlik ilgilenen herkesin katılımına açıktır.

Yer: İMÜ Göztepe Kuzey Kampüsü, F Blok Toplantı Salonu

Tarih: 28.04.2022