Medeniyet Sanat Dergimizin Üçüncü Sayısı Çıktı

14.10.2016

Üniversitemizin Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından yılda iki kere yayınlanan Medeniyet Sanat hakemli dergisinin üçüncü sayısı çıktı. Dergimiz kültür, sanat ve tasarım alanlarındaki akademik faaliyetlerde öncü ve özgün bir yer edinme hedefiyle yola çıkmıştır. Üçüncü sayımıza makale göndererek katkı yapan yazarlarımıza, yayınlanmak üzere gönderilen yazıları büyük bir titizlikle değerlendiren hakemlerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Medeniyet Sanat Dergisi yeni sayısında; Sanat, kültür ve tasarım alanlarındaki bilimsel makale, eleştiri ve değerlendirme yazılarına yer verecek.

Yeni sayımız için yazılarınızı bekliyoruz.

Dergimize bu linkten ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

İletişim: 0216 280 2451

E-posta: medeniyetsanat@medeniyet.edu.tr