Ar.Gör.Ayça ÇELİKBİLEK ICOCEE 2017’de 2 Yeni Uluslararası Bildiri Sunmuştur

10.07.2017

Fakültemiz Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Araştırma Görevlisi Ayça ÇELİKBİLEK, International Conference on Civil and Environmental Engineering (ICOCEE) Konferansı’nda “TURKEY’S LEGISLATIVE CONFORMITY WITH EUROPEAN UNION ENVIRONMENTAL IMPACT ASSESSMENT(EIA) DIRECTIVE: An Investigation on Amendments in the Regulations About Projects Subject to EIA” başlıklı bildirisini ve İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği yüksek lisans öğrencisi Gökhan SAPMAZ’la birlikte hazırlamış olduğu “A Comparison Of Environmental Impact Assessment Processes Of Turkey With European Union” başlıklı bildiriyi sözlü olarak sunmuştur.

Makaleleri aşağıdaki linklere tıklayarak okuyabilirsiniz:

1. TURKEY'S LEGISLATIVE CONFORMITY WITH EUROPEAN UNION ENVIRONMENTAL IMPACT ASSESSMENT(eıa) DIRECTIVE: An Investigation on Amendments in the Regulations About Projects Subject to EIA

2.A Comparison of Environmental Impact Assessment Processes Of Turkey With European Union